fbpx

Voor en na

facebookWil je graag persoonlijk make-up advies? Heb je vragen over je huidproblemen en make-up? Wil je graag kennismaken met de producten? Dat kan in een workshop of met een 1 op 1 sessie.

Bij een workshop werk ik in kleine groepjes, deze duurt ongeveer 1.5u. Je kan alle producten testen en je krijgt heel wat tips en trics voor je huid.

Bij een 1 op 1 sessie gaan we heel persoonlijk te werk. Je kan al je vragen kwijt ivm je huidproblemen in combinatie met je make-up.

Dit kan op verschillende manieren.

  • in mijn winkel (meest aangewezen manier)
  • via mail
  • via chat

Alle sessies worden "ingepland". Hiervoor mag je gewoon een bericht sturen of even bellen. Tot binnenkort!

 
1 op 1 advies: Dit is Ann, ze heeft met een cadeaubon voor Moederdag haar mogen laten verwennen met een 1 op 1 sessie.
Ze draagt dagelijks make-up, dus ze is al wat gewoon. Maar ik wou eens totaal iets anders proberen. Groene tinten staan haar super goed en het is ook mooi met haar haarkleur. De combinatie goud-groen geven haar een frisse look.
Wat voor haar het meeste verandering bracht waren haar wenkbrauwen. Deze had ze zelf nog nooit bijgewerkt... maar het is zo een verschil !
Ann

 
1 op 1 advies: Kelly heeft wat last van roodheden die ze graag wilt wegwerken. Dit hebben we kunnen bereiken met de concealer stick. DE MAGISCHE CONCEALER !!
Voor de rest ziet ze graag rustige kleuren en liefst niet te opvallend. Gewoon een makkelijke make-up look. En dit is het resultaat.
Kelly

House of Beauty

Tel. 0479-269137

mail: info@sofie-houseofbeauty.be

Facebook Instagram